Home / Bruggenbouw / Bruggenbouw

Bruggenbouw Stalen Bruggen

Beweegbare bruggen en vaste bruggen

Als bruggenbouwer bouwt Jansen Venneboer vaste en beweegbare bruggen, zowel in staal als in composiet. Van ontwerp, engineering en realisatie tot en met inspectie en onderhoud. Turnkey of als toeleverancier. Kortom alle aspecten van de bruggenbouw.

Stalen bruggen, ontwerp en realisatie

De stalen bruggen van Jansen Venneboer worden geheel in eigen huis ontworpen en gebouwd. Wij verzorgen engineering, detailengineering, productie, montage en inbedrijfstelling van bruggen. Onze kracht in de bruggenbouw is gelegen in turnkey-projecten waarbij de levering van een brug plaatsvindt inclusief alle bijkomende civiele werkzaamheden, slagboomkasten en verkeersgeleiding.

Bruggenbouwer Jansen Venneboer

De bruggenbouwers van Jansen Venneboer ontwerpen stijlvolle voetgangersbruggen en fietsbruggen tot complexe verkeers- en spoorbruggen. Standaard of design. Vast of beweegbaar, groot of klein. Als opdrachtgever verzekert u zich van een eigentijdse vormgeving tegen een aantrekkelijke prijs en een korte levertijd. Onze ontwerpers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Download onze productleaflet Bruggen.

Bekijk hier de video bijzonder transport t.b.v. het project brugdeel Gramsbergen.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.© Redbike Multimedia 2008