Home / Bruggenbouw / Veiligheid bruggen

Veiligheid bruggen
Veiligheid van bruggen is een actueel thema in Nederland. Het VROM-rapport naar de constructieve veiligheid van bruggen en viaducten van oktober 2009 geeft aan, dat er bij de Nederlandse gemeenten nog veel te doen valt op het gebied van de veiligheid van bruggen en viaducten.

Voorbeelden van de problemen zijn ontbrekende bouwvergunningen, gebrekkig beheerbeleid, onvolledige archieven en in sommige gevallen zelfs het ontbreken van inspecties en/of regulier onderhoud. En dit terwijl de gemeente wel verantwoordelijk is voor de veiligheid van deze kunstwerken.

Jansen Venneboer Inspectie & Advies kan u snel weer een volledig actueel beeld geven van uw bruggen en viaducten, de benodigde inspecties conform de NEN normen 2767, 3140, etc. uitvoeren en vastleggen in uw beheerssysteem en u een prima beeld geven van de kosten die er in de komende periode gebudgetteerd moeten worden om die veiligheid te kunnen blijven garanderen!

Wij maken een volledige conditiemeting van het object en geven gedetailleerde en complete voorstellen om het beheer en onderhoud langdurig up to date te hebben.

Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het beheer en onderhoud van uw bruggen en viaducten!

 © Redbike Multimedia 2008