Home / Engineering / Engineering


Engineering

Jansen Venneboer Engineering vertaalt multidisciplinaire vraagstukken in de techniek naar heldere en maakbare oplossingen. Met inzet van bewezen methodieken voor risicomanagement leveren de medewerkers van Jansen Venneboer waardevolle bijdragen aan tal van projecten in de waterbouw, de machinebouw, de bruggenbouw, de offshore en de maritieme sector.

Onze betrokkenheid bij het ontwerp, de realisatie en de instandhouding van kunstwerken, machines en installaties stelt ons in staat onze kennis en expertise naar een nog hoger plan te tillen. Wij weten wat er speelt en staan open voor intervisie. Dit zorgt voor de toegevoegde waarde die onze opdrachtgevers graag zien. 

Van voortraject tot realisatie

Value engineering

Design & Construct

Systems Engineering

Steeds vaker werken projectteams op basis van Systems Engineering, een methode om het ontwikkeltraject van multidisciplinaire systemen beter beheersbaar te maken. Op dit vlak vervult Jansen Venneboer een proactieve rol en neemt graag het voortouw in het begeleiden van processen. Onze pragmatische instelling is erop gericht om in samenspraak met de klant te onderzoeken hoe wij elkaar kunnen versterken en kansen kunnen omzetten in successen.

EEM-berekeningen

Jansen Venneboer Engineering levert hoogwaardige sterkteberekeningen met behulp van de Eindige Elementen Methode (EEM). Deze methode is een doeltreffende manier om het statische en dynamische gedrag van constructies in een vroeg stadium te toetsen.

flag uk  bekijk flyby engineering Jansen Venneboer

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.© Redbike Multimedia 2008