Home / Inspectie / NEN 2767 inspectie
Inspectie brug Ewijk

NEN 2767 inspectie

Vastgoed, installaties en kunstwerken (infra)

Een NEN 2767 inspectie legt de technische staat van vastgoed, kunstwerken en installaties op een objectieve manier vast door middel van een conditiemeting. De resultaten van de NEN 2767 inspectie zijn de basis voor  meerjarenonderhoudsplanningen, budgetten en/of het beoordelen van prestatiecontracten.

NEN 2767 Conditiemeting

Lees meer conditiemeting

NEN 2767 Conditiescore

Lees meer conditiescore

NEN 2767: Onderhoudsplanning en budgetten

Als aanvulling op de inspectie, kunnen de gegevens van de NEN 2767 inspecties worden vertaald naar meerjarenonderhoudsplannen inclusief budgetten. Hierbij spelen naast de conditiescore o.a. de volgende aspecten een rol:

  • Gewenste beschikbaarheid van de installatie
  • Veiligheid / Gezondheid
  • Technische gevolgschade
  • Toename storingen en/of uitval
  • Energieconsumptie

NEN 2767: Prestatiecontracten

De NEN 2767 inspectie is ook een goed uitgangspunt voor prestatiecontracten. Uitgaande van de staat van de installaties volgens een NEN 2767 inspectie wordt afgesproken in welke conditie de installatie wordt gebracht en vervolgens wordt gehouden. Doel voor de beheerder is niet alleen lagere onderhoudskosten, maar tevens minder administratieve lasten en druk bij een minimaal gelijkblijvende onderhoudskwaliteit.

Jansen Venneboer de specialist voor NEN 2767 inspecties

Wilt u meer weten over de NEN 2767 inspectie, neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave. Ook voor andere diensten bent u bij Jansen Venneboer aan het juiste adres. Denk aan advies, engineering, inspecties, service en onderhoud van civieltechnische projecten.

NEN 2767-4 hulpmiddel voor beheer

Bijeenkomst voor waterschappen lees hier meer.© Redbike Multimedia 2008