Home / Onderhoud / Onderhoud bruggen

Onderhoud en Beheer bruggen
Bruggen bestaan er in vele soorten, denk aan spoorbruggen, verkeersbruggen, fietsbruggen, voetgangersbruggen en wildviaducten. Onderhoud en beheer dient aangepast te worden aan de aard en functie van de brug en of het een vaste of beweegbare brug betreft.

Veiligheid bruggen

Bruggen komen bijna altijd voor in de publieke ruimte. In dat kader is de veiligheid van een brug een belangrijke factor. Hierbij kunnen volgende zaken een rol spelen:


   zodanig gebruikt;


   vermoeiing en voldoet de brug nog aan haar ontwerpeisen.

   of bij sneeuw en ijs;

   bijvoorbeeld het risico dat mensen van de brug afspringen in
   de zomer.

Inspectie bruggen

inspectie bruggen.

Bruggen beheersplan, onderhoudsplan en meerjarenbudget   van renovatie noodzakelijk (projectmatige aanpak).


                       en een jaarlijkse inspectie.

Groot onderhoud stalen verkeersbruggen

Jansen Venneboer is specialist in de renovatie van stalen verkeersbruggen. Een deel van deze bruggen heeft te maken met vermoeiingsverschijnselen. Om de levensduur en veiligheid van deze bruggen te garanderen worden deze bruggen versterkt. Lees meer op renovatie bruggen

Onderhoudshandboek bruggen

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij bij Jansen Venneboer een onderhoudshandboek bruggen opgesteld. Hierin wordt aandacht besteed aan de juiste keuze van onderhoudsstrategie en diepgaande kennis van installatiedelen:

Op basis van o.a. inspectiegegevens, FMECA, onderhoudshistorie, en beschikbaarheidseisen, wordt de juiste onderhoudsstrategie gekozen, te weten:Jansen Venneboer de specialist voor onderhoud aan bruggen

Wilt u meer weten over het onderhoud aan uw bruggen, neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave. Ook voor andere projecten bent u bij Jansen Venneboer aan het juiste adres. Denk aan advies, engineering, inspecties, service en onderhoud van civieltechnische projecten.

 

 

 

 © Redbike Multimedia 2008