Home / Onderhoud / Onderhoud gemalen

Onderhoud en Beheer gemalen
Onderhoud van gemalen is een kerncompetentie van Jansen Venneboer. Wij zijn specialist op het gebied van gemalen, zowel op het gebied van inspecties, advies, ontwerp, engineering, onderhoud, beheer, renovatie als ook bij nieuwbouw. Met name op het gebied van inspecties, onderhoud en beheer van gemalen menen wij een grote toegevoegde waarde te hebben voor u.

Inspectie gemalen

Om een goed meerjarenbeheerplan te hebben voor het onderhoud en renovatie aan gemalen is een juiste analyse en inspectie per gemaal van belang. Samen met u bepalen we de nodige inspecties van uw gemalen, bijvoorbeeld NEN 2767 inspectie, NEN 3140 inspectie en/of GTI (Gericht Technische Inspectie). En stellen we het inspectieprotocol op per gemaal en de wijze van rapportage.

Een inspectieprotocol van een gemaal kan op de volgende zaken ingaan:

   op elkaar is afgestemd;   diesel/elektrische motor);   de gevolgen;


   het gemaal;

   voor het gemaal.

De resultaten van de (NEN 2767 of andere) inspecties aan de gemalen worden in een rapport vastgelegd en per gemaal wordt aangegeven wat de inspectiebevindingen zijn en wat er aan gedaan moet worden.

Beheersplan, onderhoudsplan en meerjarenbudgetCategorie 1 Gemaal: Slechte staat, grootschalig onderhoud door middel van renovatie noodzakelijk (projectmatige aanpak).
Categorie 2 Gemaal: Redelijke staat, er moet klein onderhoud aan gepleegd worden.

Onderhoudshandboek gemalenJansen Venneboer uw partner voor gemalen

Wilt u meer weten over inspecties en/of onderhoud aan uw gemalen, neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave. Ook voor andere projecten bent u bij Jansen Venneboer aan het juiste adres. Denk aan advies, engineering, inspecties, service en onderhoud van civieltechnische projecten.

Referenties/projecten voor gemalen
© Redbike Multimedia 2008