Home / Waterbouw / Waterkeringen

Waterkeringen: Waterdichte oplossingen


Waterkeringen levert Jansen Venneboer voor nagenoeg elke toepassing. Kleppen, schuiven, schotten, deuren, stuwen: u vraagt, wij keren.

Waterkerende deuren, schotten

Een coupure is een doorsnijding van een waterkering voor bijvoorbeeld een weg. In geval van een calamiteit moet de coupure op de kerende hoogte worden gebracht. Jansen Venneboer ontwerpt en maakt hiervoor waterkerende deuren of schotten. Ook voor tunnels en in metro-netwerken zorgen wij voor waterdichte oplossingen door bijvoorbeeld waterkerende deuren of (sector)kleppen.

Droogzetschotten, noodschotten

Bij droogzetschotten en noodschotten is de sterkteberekening van levensbelang. Immers de kracht van een hoeveelheid water plus golfslag kan ernorm zijn. Voor het berekenen van de sterkte van de droogzetschotten en/of noodschotten kunt u vertrouwen op onze engineers.

Schuiven, kleppen, tolkleppen

Om water te reguleren bijvoorbeeld bij sluizen of gemalen worden kleppen en schuiven gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • rinketschuiven op sluisdeuren
  • schuiven in spoelriolen
  • tolkleppen of schuiven in de watergangen van een gemaal

Stuwen

Ook ontwerp, bouw, inspectie, onderhoud en beheer van stuwen is bij ons in vertrouwde handen. Lees meer bij stuwen.

Stalen sluisdeuren

Als specialist in waterbeheersing zijn we helemaal thuis in de wereld van sluizen. Lees meer bij sluizen.

Jansen Venneboer de specialist voor waterkeringen

Van advies tot functioneel ontwerp en realisatie. Van geavanceerde waterkeringen op plaatselijke schaal tot complete installaties op nationaal en internationaal niveau. Volledig turnkey of als partner in een consortium. Wilt u meer weten over waterkeringen, neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Download onze productleaflet Waterkeringen  © Redbike Multimedia 2008